Voor spoed bel 24/7085 060 8112

Diensten

Brandwacht Vandaag biedt veiligheidsprofessionals aan voor een scala aan diensten, waaronder brandpreventie, incidentbestrijding, toezicht tijdens storingen en inspecties, aanwezigheid bij evenementen en meer. Hoewel we de voorkeur geven aan vooraf geplande inzet, zijn we in staat om in goed overleg bij spoedgevallen binnen twee uur op locatie te zijn. 

Brandpreventie

Bij Brandwacht Vandaag staat brandpreventie centraal. Wij begrijpen dat voorkomen beter is dan genezen. De veiligheidsprofessionals zijn getraind om proactief toezicht te houden en maatregelen te nemen om branden te voorkomen voordat ze kunnen ontstaan. Wij bieden uitgebreide brandpreventiediensten en -advies om uw woon- of werkomgeving veilig te houden. Uw gemoedsrust is onze missie. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen bij brandpreventie.

Incidentbestrijding

Wij begrijpen de waarde van een snelle respons en staan 24/7 paraat om in te grijpen wanneer dat nodig is. De repressieve veiligheidsprofessionals staan klaar om snel en doeltreffend op te treden bij incidenten. Zij zijn experts in het beheersen van noodsituaties en incidenten, of het nu gaat om branden, storingen, of onvoorziene omstandigheden. U kunt op de professionals rekenen om de controle te behouden en de veiligheid te waarborgen, ongeacht de situatie. 

Storingen en inspecties

Storingen aan de BMC, BMI of sprinklerinstallatie kunnen onverwacht optreden en dienen snel opgelost te worden. Onze rijksgediplomeerde brandwachten zijn opgeleid en hebben ervaring in het toezicht houden bij storingen van verschillende aard. Of het nu gaat om technische storingen, beveiligingssystemen of andere noodgevallen, wij zijn er om de situatie onder controle toe te zien op de veiligheid. Met onze 24/7 beschikbaarheid en snelle respons kunnen we in heel Nederland binnen 2 uur ter plaatse zijn om te helpen. U kunt op ons rekenen om uw belangen te beschermen en u te ontlasten. 

Daarom kiest u voor Brandwacht Vandaag

Veiligheidsprofessional nodig?

U wilt een offerte aanvragen voor de dienstverlening van Brandwacht Vandaag. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn willen wij u verzoeken om de offerte aanvraag zo volledig mogelijk in te vullen. Wij nemen vervolgens binnen 24 uur contact met u op. Alvast bedankt voor de aanvraag!

Onze aanpak

Overleg

We vernemen graag met welke situatie u te maken heeft, en hoe wij u kunnen bijstaan. We adviseren u vervolgens over hoe we u het beste kunnen ontzorgen.

Offerte en plan

U ontvangt na goed overleg een gedetailleerd voorstel met daarin het plan van aanpak en de voorziene kosten.

Selectie

Indien u akkoord bent met het voorstel gaan wij voor u aan de slag. We zoeken op basis van uw specifieke situatie de veiligheidsprofessional(s) die op uw opdracht aansluit.

Uitvoer

Nadat er een selectie heeft plaatsgevonden wordt de veiligheidsprofessional(s) gebriefd.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

We vinden het belangrijk om als organisatie niet alleen bezig te zijn om wetten en regelingen na te leven. Brandwacht Vandaag houdt ook rekening met de wereld om haar heen. Als organisatie letten we erop dat we keuzes maken die het milieu zo min mogelijk belasten. Maar we houden tegelijkertijd ook rekening met mensen die extra aandacht nodig hebben of die moeilijkheden hebben op de arbeidsmarkt. Dat noemen we maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u graag meer informatie over onze dienstverlening ontvangen? Vul dan het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Uw feedback is belangrijk voor ons en we streven ernaar om u de best mogelijke service te bieden.

Chaïm Benistant
Eigenaar Brandwachtvandaag.nl

Neem contact op

Vul het contactformulier alstublieft zo volledig mogelijk in. Wij proberen z.s.m. contact met u op te nemen.