Voor spoed bel 24/7085 060 8112

Incidentbestrijding

Heeft u repressieve brandwachten voor incidentbestrijding nodig? Zoekt u naar First Responder Teams (FiRE bno) die snel reageren op noodsituaties? Of bent u op zoek naar buitenwachten om de veiligheid bij besloten ruimtes te waarborgen?Wij verhuren gekwalificeerde veiligheidsprofessionals aan diverse organisaties.  Neem dan nu contact met ons op voor 24/7 assistentie, en binnen 2 uur kunnen de repressieve brandwachten ter plaatse zijn.

Bedrijfsbrandweer en Overheidskorpsen

Bedrijven die bij branden of ongevallen een significant risico voor de openbare veiligheid vormen, kunnen door een veiligheidsregio worden geclassificeerd als verplicht tot het hebben van een bedrijfsbrandweer. In dergelijke situaties bieden wij de inzet van gespecialiseerd bedrijfsbrandweerpersoneel aan.

Tevens levert Brandwacht Vandaag repressieve brandwachten, pompbedienden en bevelvoerders aan overheidskorpsen.

Naconrole na brand

Brand behoort tot de meest ingrijpende calamiteiten die een bedrijf kan treffen. Dergelijke incidenten leiden vaak tot aanzienlijke schade en ernstige verstoring van bedrijfsactiviteiten. Na het vertrek van de brandweer, staan ondernemers en verzekeraars voor de uitdagende taak om de omvang van de schade te beoordelen en snel te handelen om verdere schade te minimaliseren. Onze veiligheidsprofessionals zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van deze cruciale nazorg na een brand.

First Responders en de bedrijfsnoodorganisatie

First Responders van de Bedrijfsnoodorganisatie (FiRe bno) spelen een cruciale rol tijdens noodgevallen in bedrijven en instellingen. Zij zijn erkend door autoriteiten zoals het Instituut voor Fysieke Veiligheid (IFV), de Bond van de Nederlandse Chemische Industrie (VNCI) en de Stichting voor Calamiteitenmanagement in Bedrijven en Organisaties (CaBo). Deze eenheden zijn uitgerust met speciale brandweeruitrusting, en elk teamlid is opgeleid tot rijksgediplomeerde brandwacht, geschikt voor actieve interventie.

Het mangat en de buitenwacht

De buitenwachten van Brandwacht Vandaag zorgen voor toezicht bij activiteiten in een afgesloten omgeving, vaak aangeduid als mangatwacht of putwacht. Het verblijf van een of meer individuen in een afgesloten ruimte brengt bepaalde gevaren met zich mee waar men alert op moet zijn. Voor een effectieve aanpak van incidenten is het essentieel dat er toezicht wordt gehouden en dat er adequaat gereageerd wordt bij eventuele voorvallen.

Daarom kiest u voor Brandwacht Vandaag

Veiligheidsprofessional nodig?

U wilt een offerte aanvragen voor de dienstverlening van Brandwacht Vandaag. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn willen wij u verzoeken om de offerte aanvraag zo volledig mogelijk in te vullen. Wij nemen vervolgens binnen 24 uur contact met u op. Alvast bedankt voor de aanvraag!

Onze aanpak

Overleg

We vernemen graag met welke situatie u te maken heeft, en hoe wij u kunnen bijstaan. We adviseren u vervolgens over hoe we u het beste kunnen ontzorgen.

Offerte en plan

U ontvangt na goed overleg een gedetailleerd voorstel met daarin het plan van aanpak en de voorziene kosten.

Selectie

Indien u akkoord bent met het voorstel gaan wij voor u aan de slag. We zoeken op basis van uw specifieke situatie de veiligheidsprofessional(s) die op uw opdracht aansluit.

Uitvoer

Nadat er een selectie heeft plaatsgevonden wordt de veiligheidsprofessional(s) gebriefd.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

We vinden het belangrijk om als organisatie niet alleen bezig te zijn om wetten en regelingen na te leven. Brandwacht Vandaag houdt ook rekening met de wereld om haar heen. Als organisatie letten we erop dat we keuzes maken die het milieu zo min mogelijk belasten. Maar we houden tegelijkertijd ook rekening met mensen die extra aandacht nodig hebben of die moeilijkheden hebben op de arbeidsmarkt. Dat noemen we maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen over onze repressieve brandwachten of over de dienstverlening in het algemeen neemt u dan contact op via onderstaande contactgegevens of gebruik ons ​​contactformulier. Wij helpen u graag verder!

Chaïm Benistant
Eigenaar Brandwachtvandaag.nl

Veelgestelde vragen

De First Responder Teams van Brandwacht Vandaag, ook bekend als First Responders Bedrijfsnoodorganisatie (FiRe bno), zijn compacte en efficiënte teams die gespecialiseerd zijn in interne hulpverlening bij bedrijven. Ze spelen een cruciale rol bij het aanpakken van noodsituaties zoals branden of ongevallen binnen een bedrijf.

Bedrijven die bij branden of ongevallen een aanzienlijk gevaar kunnen vormen voor de openbare veiligheid, kunnen door een veiligheidsregio als bedrijfsbrandweerplichtig worden aangewezen. In dergelijke gevallen kunnen gespecialiseerde bedrijfsbrandweer personeel, zoals die van Brandwacht Vandaag, worden ingezet.

Onderbezetting bij een beroeps- of vrijwillige brandweerpost kan ernstige gevolgen hebben. Een vertraagde uitruk kan leiden tot onvoldoende snelle respons op noodsituaties, wat niet alleen potentieel levensgevaarlijk is voor de burgers, maar ook aanzienlijke materiële schade kan veroorzaken.