Voor spoed bel 24/7085 060 8112

Storingen en inspecties

In complexe gebouwen en locaties waarin mensen overnachten of waar niet-zelfredzame individuen aanwezig zijn, speelt de brandmeldinstallatie een uiterst cruciale rol. Een snelle alarmering kan vaak het verschil maken tussen leven en dood. Het is absoluut ongewenst dat de brandmeldinstallatie niet naar behoren werkt op dergelijke plekken. Bij Brandwacht Vandaag zorgen we ervoor dat de juiste brandwacht aanwezig is. Neem nu contact met ons op voor 24/7 assistentie, en binnen 2 uur kunnen de veiligheidsprofessionals ter plaatse zijn.

Brandmeldinstallatie

Een beginnende brand wordt door de brandmeldinstallatie (BMI) snel gedetecteerd, waardoor alle personen in het gebouw snel worden gewaarschuwd in geval van een noodsituatie. Bovendien kan een bedrijfshulpverleningsorganisatie snel reageren omdat de brand doorgaans nog beperkt is in omvang.

Sprinklerinstallatie

Een sprinklerinstallatie vormt een essentieel element binnen de uitgebreide brandveiligheidssystemen van complexe gebouwen. Het waarborgt dat een beginnende brand geen kans krijgt om zich te verspreiden en, in veel gevallen, volledig wordt geblust.

Daarom kiest u voor Brandwacht Vandaag

Veiligheidsprofessional nodig?

U wilt een offerte aanvragen voor de dienstverlening van Brandwacht Vandaag. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn willen wij u verzoeken om de offerte aanvraag zo volledig mogelijk in te vullen. Wij nemen vervolgens binnen 24 uur contact met u op. Alvast bedankt voor de aanvraag!

Onze aanpak

Overleg

We vernemen graag met welke situatie u te maken heeft, en hoe wij u kunnen bijstaan. We adviseren u vervolgens over hoe we u het beste kunnen ontzorgen.

Offerte en plan

U ontvangt na goed overleg een gedetailleerd voorstel met daarin het plan van aanpak en de voorziene kosten.

Selectie

Indien u akkoord bent met het voorstel gaan wij voor u aan de slag. We zoeken op basis van uw specifieke situatie de veiligheidsprofessional(s) die op uw opdracht aansluit.

Uitvoer

Nadat er een selectie heeft plaatsgevonden wordt de veiligheidsprofessional(s) gebriefd.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

We vinden het belangrijk om als organisatie niet alleen bezig te zijn om wetten en regelingen na te leven. Brandwacht Vandaag houdt ook rekening met de wereld om haar heen. Als organisatie letten we erop dat we keuzes maken die het milieu zo min mogelijk belasten. Maar we houden tegelijkertijd ook rekening met mensen die extra aandacht nodig hebben of die moeilijkheden hebben op de arbeidsmarkt. Dat noemen we maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen over onze veiligheidsprofessionals of over de dienstverlening in het algemeen neemt u dan contact op via onderstaande contactgegevens of gebruik ons ​​contactformulier. Wij helpen u graag verder!

Chaïm Benistant
Eigenaar Brandwachtvandaag.nl

Veelgestelde vragen

In complexe gebouwen en locaties, vooral waar mensen slapen of waar niet-zelfredzame mensen aanwezig zijn, is de brandmeldinstallatie cruciaal. Het zorgt voor tijdige alarmering bij brand, wat vaak het verschil kan betekenen tussen leven en dood.

Het is essentieel dat een brandmeldinstallatie altijd functioneert, omdat een beginnende brand snel gedetecteerd moet worden. Dit zorgt ervoor dat alle aanwezigen in een pand snel gealarmeerd worden bij een calamiteit en maakt snelle actie door de BHV-organisatie mogelijk.

Een sprinklerinstallatie is een belangrijk onderdeel van de brandveiligheidssystemen in complexe gebouwen. Het voorkomt de uitbreiding van een beginnende brand en in de meeste gevallen worden branden zelfs volledig geblust door de sprinklerinstallatie.