Voor spoed bel 24/7085 060 8112

Over ons

Bij Brandwacht Vandaag ligt de focus op uw veiligheid

Brandwacht Vandaag is in 2017 door Chaïm Benistant opgericht. Waarbij de focus op veiligheid ligt. De veiligheidsprofessionals zijn opgeleid om onder druk beslissingen te nemen en uw veiligheid voorop te stellen.

De veiligheidsprofessionals staan klaar om uw woon- of werkomgeving (brand)veilig te houden. Of het nu gaat om het oplossen van een BMI-storing, een inspectie van de sprinklerinstallatie of het aanpakken van complexe taken zoals brandbestrijding, wij zijn er om u te helpen.

Werkzaam in heel Nederland. 24/7 inzetbaar. Opgeleid en ervaren. Bij Brandwacht Vandaag draait het om uw veiligheid.

Onze kernwaarden

Kwaliteit

Brandwacht Vandaag opereert voornamelijk business-to-business. Veiligheidsprofessionals zijn opgeleid en werken zelfstandig.

Flexibiliteit

Bij Brandwacht Vandaag staat de klant centraal. Daarom handelt het bedrijf flexibel door 24/7 beschikbaar te zijn voor spoedaanvragen.

Veiligheid

Brandwacht Vandaag opereert in het veiligheidsdomein. De focus ligt op brandveiligheid en hulpverlening.

Integriteit

De brandwachten handelen integer en benadrukken eerlijkheid en verantwoordelijkheid vanwege de risicovolle aard van hun taken. Een VOG en VGB waarborgen hun integriteit.

Daarom kiest u voor Brandwacht Vandaag

Veiligheidsprofessional nodig?

U wilt een offerte aanvragen voor de dienstverlening van Brandwacht Vandaag. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn willen wij u verzoeken om de offerte aanvraag zo volledig mogelijk in te vullen. Wij nemen vervolgens binnen 24 uur contact met u op. Alvast bedankt voor de aanvraag!

De Missie & Visie van Brandwacht Vandaag

Missie
Actief bijdragen aan een veilige omgeving in risicovolle situaties, met oog voor maatschappij en natuur.

Visie
Het creëren van omgevingen waar mensen zich niet alleen veilig voelen, maar waar ze ook daadwerkelijk veilig zijn. Een duurzame bijdrage aan veiligheid in risicovolle situaties, met aandacht voor mens en planeet.

Duurzaamheid en social return is investeren

Nederlandse Brandwonden Stichting

Waar de veiligheidsprofessionals (ernstige) brandwonden proberen te voorkomen helpt de Nederlandse Brandwonden Stichting juist mensen met brandwonden. Brandwacht Vandaag vindt het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen (MVO). Vanuit dit perspectief steunt Brandwacht Vandaag de Nederlandse Brandwonden Stichting. Indien u ervoor kiest om bij ons veiligheidsprofessionals in te huren steunt u tevens het fantastische werk van deze stichting. 

De Nederlandse Brandwonden Stichting is in 1971 opgericht. De stichting wil brandwonden voorkomen en leed door brandwonden tot een minimum beperken. Dit doet ze door haar programma’s Preventie Zorg Kwaliteit van Leven en Onderzoek. Zij is daarmee hét fonds voor de brandwondenzorg in Nederland. Inmiddels is de Nederlandse brandwondenzorg wereldwijd een voorbeeld voor eerste opvang van en zorg aan patiënten met ernstige brandwonden. Vanuit drie Europees gecertificeerde brandwondencentra in Groningen, Beverwijk en Rotterdam werken professionals multidisciplinair samen om brandwondenpatiënten optimaal te behandelen en te re-integreren in de maatschappij. Daarnaast organiseert de Nederlandse Brandwonden Stichting vanuit de Brandwonden Academie opleidingen zoals de EMSB en de Brandwonden Verpleegkundige Opleiding.  

Dankzij de inspanningen van gedreven mensen uit het verleden overleven de meeste mensen in Nederland tegenwoordig een ongeval met ernstige brandwonden. Vandaag de dag is het dus niet meer de vraag of u overleeft, maar wat de kwaliteit van leven zal worden na het oplopen van brandwonden.  

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u graag meer informatie over onze dienstverlening ontvangen? Vul dan het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Uw feedback is belangrijk voor ons en we streven ernaar om u de best mogelijke service te bieden.

Chaïm Benistant
Eigenaar Brandwachtvandaag.nl

Neem contact op

Vul het contactformulier alstublieft zo volledig mogelijk in. Wij proberen z.s.m. contact met u op te nemen.